Kita vertus, MINI atveju į automobilį bandė sutilpti išskirtinai merginos, kurios, bent jau iš pirmo žvilgsnio, atrodė labai lanksčios, taigi rekordo organizatorius galima kaltina šiokia tokia suktybe. Dar vienas įdomus rekordas – į senesnės kartos dvivietį „Smart“ tilpo 18 žmonių, tarp kurių šį kartą buvo ir vyrų.

Abiem atvejais automobiliai nejudėjo iš vietos, tad taip ir lieka neaišku, ar norint jie būtų galėję atlikti savo pagrindinę funkciją – važiuoti.

Naujausiam bandymui į konkretų automobilį sugrūsti daugiausia žmonių buvo pasirinkta „Volga“. Į jį sulipti pasišovė paprasti darbininkai ir muzikantai. Dar smagiau tai, kad sausakimšas rusiškas automobilis pajudėjo iš vietos, todėl rekordas dar šaunesnis.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip atvyksta, švelniai tariant, pilnutėlis rusiškas automobilis. Jis sustoja, ir iš jo pasipila keleiviai. Pirmiausia be didesnių pastangų lauk išlipa pirmieji keturi ar penki. Tada atsidaro daugiau durų – lauk pradeda brautis visa grupelė muzikantų su instrumentais. Panašu, kad kuo toliau, tuo krapštytis lauk iš automobilio darosi sunkiau. Taigi gale, kaip netrukus paaiškėja, tilpo 14 žmonių. Nepaisant to, net ir visiems išlipus automobilis vis dar atrodo įtartinai prisispaudęs prie žemės.

Paslaptis įminta – bagažinėje buvo uždaryti dar trys nelaimėliai ir gitara, kurie negalėjo sulaukti, kada pagaliau galės išlipti ir ištiesti kojas. Taigi atsakymas į klausimą, kiek rusų telpa į „Volgą“, yra 17. Ką gi, nieko įspūdingo. Jeigu eksperimento organizatoriai būtų nusprendę pasikviesti jaunų gimnasčių, skaičių būtų buvę galima padvigubinti, o ir vaizdas būtų buvęs malonesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)