Visa gali būti, kad Turkijos bendrovė „Letvision“ pervertino segmentą, kuris galėtų nešti itin nemenką pelną, turint omenyje tai, kad jis orientuotas į ypač pasiturinčius klientus. Kalbant tiksliau – į ypač pasiturinčiųjų asmenų atžalų segmentą.

Vis dėlto kompanija pagamino du visiškai veikiančius prototipus, kuriuos pavadino „Letrons“. Tai – automobilių pasaulio transformeriai. Juos galima vairuoti, galima valdyti nuotoliniu būdu. Jie ne tokie dinamiški, kaip žymiuosiuose Michaelo Bay'aus filmuose vaizduojami robotai-transformeriai, tačiau tikrų tikriausi.

Kol kas neužsimenama, kiek tokie žaisliukai kainuoja ir kada tokį būtų galima įsigyti. Tačiau „Letvision“ ketina pagaminti ir parduoti visą seriją tokių BMW automobilių, kurie transformuojasi į įvairiausius robotus.

Tiesa, visai gali būti, kad visa tai – tik rinkodarinis pokštas, galbūt net klastotė. Šiaip ar taip, atrodo visa tai labai tikroviškai ir įspūdingai. Tik nesunku suprasti, kad dauguma tradicinių automobilio mazgų šiame transformeryje akivaizdžiai pašalinti.