Kadangi mėlyna yra klubo spalva, o BMW kaip tik turi labai gražų jos atspalvį „BMW i8“ spalvų paletėje, futbolo klubo „Leicester City“ savininkas Vichai Srivaddhanaprabha visiems žaidėjams nupirko tos pačios spalvos mašinas. Čia tas pats, kaip dviejų ar daugiau vaikų auginimas: visiems jiems turi pirkti vienodus žaislus, kad neliktų vietos interpretacijoms.

Kad ir kokia graži bei brangi ši dovana (kiekviena jų kainuoja apie 125 tūkst. eurų), galima tikėtis, kad gerai apmokami futbolininkai leidžia sau dar brangesnes ir labiau ekscentriškas mašinas. Buvo galima spėti, kad dauguma jų atiduos „BMW i8“ savo žmonoms ir merginoms, ir toliau vairuos kažką galingesnio nei hibridas su 1,5 litro varikliu. Pagaliau, jiems už triumfą teko pasidalinti ir beveik 8 milijonų eurų premiją.

Vis dėlto nederėtų nuvertinti „BMW i8“ žavesio. Pasirodo, klubo automobilių aikštelė atrodo labai vienodai, mat dauguma žaidėjų mielai priėmė dovanas ir į treniruotes atvyksta su savo hibridiniais automobiliais. Tačiau čia kilo nauja problema: po ilgos ir sekinančios treniruotės rasti savo mašiną tarp aštuoniolikos identiškų kitų gali būti gana sudėtinga, tad kai kurie žaidėjai nepasikliovė vien automobilio registracijos numeriais ir nusprendė savo transporto priemones suasmeninti.
"Leicester City"

Kadangi perdažyti automobilį brangu ir neprotinga – ypač kai jis visiškai naujas – kai kurie futbolininkai nusprendė juos apklijuoti plėvele. Pirmasis tai padarė saugas Jeffrey Schluppas, kuris nuvarė savo BMW į „AC13 Premier“ ir apklijavo jį – spėkite, kokia? – matine juoda plėvele.

Turint omenyje, kad ši spalva idealiai tinka „BMW i8“, nebūtume nustebę, jei po kelių savaičių „Leicester City FC“ žaidėjai vėl susidurs su ta pačia problema, tik šį kartą negalės rasti savojo automobilio tarp matinės juodos spalvos „BMW i8“.

Pirmojo pasaulio problemos... tokia pastaba straipsnį užbaigia „Autoevolution“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)