Neseniai J. Clarksonas paskelbė jam labiausiai patikusių pastarųjų metų automobilių dešimtuką. Tačiau tuo žinomas laidų vedėjas neapsiribojo.

Žemiau pateikiami automobiliai, anot J. Clarksono – „bjaurusis dešimtukas“. Straipsnyje „The Sunday Times“ ekspertas teigia, kad jie kritikos sulaukė dėl labai paprastos priežasties – kūrėjų fantazijos trūkumo ir to, kad vairuojant šias mašinas nebuvo „TO malonaus jausmo“, kurį jam suteikė geriausiųjų dešimtuko nariai.

Kaip jau greičiausiai numanote, blogiausiųjų sąrašas, kurį parengė J. Clarksonas, taip pat neapsiėjo be prieštaringų vertinimų.

Pavyzdžiui, kai kurie J. Clarksono pasmerktųjų sąraše atsidūrę automobiliai sulaukė kitų ekspertų pagyrų. Vėlgi – nieko keisto, nes aštrialiežuvis britas tiesiog turi savo nuomonę ir jam paprasčiausiai nusispjauti, ką mano kiti. Kaip ten bebūtų, bent vienas ar du sąrašo automobiliai jus kaip reikiant nustebins.

J. Clarksono „blogiausių automobilių“ dešimtukas: „Vauxhall Astra SRi Nav“, „Infiniti Q30 Premium Tech“, „Škoda Superb SE L Executive“, „Zenos E10 S“, „Renault Kadjar Signature Nav“, „BMW X1 xDRIVE25d“, „SEAT Leon X-Perience SE Technology“, „Nissan GT-R Track Edition“, „Volkswagen Scirocco 2.0 Tdi“ ir „Hyundai i800“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)