Tiesa, jo vairuotojas, panašu, nesusipažinęs su automobilių statymo Vilniuje taisyklėmis bei mokamomis zonomis, todėl atitinkamos tarnybos darbuotojų buvo „pasveikintas“ bauda.

Stovėjimas Vokiečių gatvėje Vilniuje yra brangiausias. Mėlynojoje zonoje už valandą parkavimo reikia pakloti po 1,8 euro. Šioje zonoje automobilių statymas apmokestintas visomis savaitės dienomis nuo 8 val. iki 24 val.

DELFI jau rašė, kad parkavimo taisyklių pažeidimas užtraukia nuo 23 iki 40 eurų baudą. Vis dėlto, vairuotojams, padariusiems pažeidimą pirmą kartą, per dešimt darbo dienų nuo administracinio teisės pažeidimo protokolo su administraciniu nurodymu išsiuntimo dienos siūloma sumokėti 11 eurų baudą, tad „kamufliuoto“ BMW vairuotojas gali atsipirkti sąlyginai menkomis išlaidomis.

Pastebėjote įdomų, originalų, išskirtinį automobilį ir Jūs? Siųskite savo nuotraukas auto@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)