Vesti laidą „Aukščiausia pavara“ – nemenkas iššūkis ir didelė garbė. Nepaisant to, kad BBC teigia, jog Ch. Evanso vietos neužims niekas, o toks 50 Cent pareiškimas – paprasčiausias pranešimas, esą, esant reikalui, jis mielai padėtų laidos kūrėjams. Žinoma, ne už dyką.

Kalbėdamas su „Daily Star“ žurnalistais, reperis 50 Cent, kurio tikrasis vardas ir pavardė Curtisas Jacksonas, pareiškė: „Labai norėčiau padirbėti „Aukščiausioje pavaroje“. Manau, kad man tikrai pavyktų išgelbėti šitą laidą. Šiame pasaulyje kaip ir nebeliko automobilio, kurio nebūčiau turėjęs. Mano automobilių kolekcija tikrai verta dėmesio“.

Tiesą sakant, pats solidžios automobilių kolekcijos turėjimo faktas nepaverčia srities profesionalu, tačiau verta atkreipti dėmesį, jog ir pati laida „Aukščiausia pavara“ pasikeitė ir nebėra tokia kaip anksčiau.

„Nuo tada, kai laidą paliko senoji komanda – Jeremy Clarksonas, Jamesas May'us ir Richardas Hammondas, – „Aukščiausia pavara“ tapo neatpažįstama. Jeigu kuo greičiau nebus pabandyta ją pastatyti ant kojų, ji gali būti pasmerkta. Tai laida, kurią galima žiūrėti visame pasaulyje – ji priimtina visiems be išimties“, – samprotauja 50 Cent.

Na gerai. Galbūt reperis ir nėra tai, ko šiuo metu reikia laidos kūrėjams, tačiau malonu žinoti, kad BBC turi iš ko rinktis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)