Apie tai A. Bubinas paskelbė savo paskyroje feisbuke.

Startavęs birželio 28-tą dieną 6 val. ryto šiauriausioje Europos vietoje, Nordkappo kyšulyje Norvegijoje A. Bubinas keliavo „Honda Crosstourermotociklu.

Beje, jam jau priklauso šio maršruto įveikimo rekordas važiuojant automobiliu, kurį 2011 metais užfiksavo kartu su Vitoldu Miliumi ir Audriumi Sutkum. Su „Hyundai i40“ automobiliu tą lietuviai padarė per 52 valandas ir 35 minutes.

Pernai tą maršrutą V. Milius „Honda Civic Tourer“ automobiliu vienas įveikė per 55 val. 5 min.

„Važiuoti tiek laiko be miego nėra didžiausias iššūkis. Sunkiausia tiek laiko išsėdėti ant motociklo. Daugiau dviem ratais važinėjantys žino, kad nuvažiuoti daugiau nei 300 km motociklu be jokio poilsio labai sudėtinga. Bet aš poilsį, mankštą derinsiu su kuro užpylimu, mat su vienu degalų baku motociklas daugiau 300 km nenuvažiuos“, – maratoninės kelionės ypatybes prieš startą dėstė nuotykių ieškotojas.

Iki šiol niekas nėra ryžęsis tokiam iššūkiui, taigi jį įveikęs A. Bubinas tapo rekordininku ir padėjo riboženklį ištvermingiausiems motociklininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)