Projektas “Baikerių naktys” per devynerius metus iš įprastos šventės išaugo į roko festivalį, kuriame dalyvavo visas būrys tiek pradedančiųjų grupių, tiek gerai žinomų Lietuvos roko scenos vilkų, tokių kaip Povilas Meškėla ir „Rojaus Tūzai”, „Hiperbolės” lyderio Igorio Berino roko grupė „Thundertale”, Jeronimas Milius su „Soul Stealer”, „Poliarizuoti stiklai“, „Bon Jeans“ ir daugelis kitų.

Renginys kasmet pritraukia vis daugiau svečių tiek iš Lietuvos, tiek ir iš užsienio šalių, kuriuos žavi puiki šventės vieta, natūrali gamta ir užburia tikra baikeriška dvasia bei nesuvaržytu bendravimu.

„Baikerių naktys” neapsiriboja vien muzika – dienos metu šventės generalinio rėmėjo prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje tradiciškai organizuojama sendaikčių ir antikvarinių daiktų mugė, vyksta motociklų drago pasirodymai, motociklų figūrinio važiavimo varžybos, renkamas gražiausias ir triukšmingiausias motociklai.

Šių metų dieninė dalis pasipildė nauju akcentu. Renginyje pirmą kartą įvyks Enduro motociklų važiavimo pasirodymas specialiai įrengtoje ekstremalioje trasoje.

“Baikerių naktys” kasmet pritraukia vis daugiau ir daugiau baikeriškos bei roko dvasios mylėtojų – šiemet tikimės sulaukti ne mažiau tūkstančio svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)