Dešimtis, o kai kurie ir šimtus kilometrų įveikę automobilistai neslėpė, kad tradicija drauge pradėti vasaros sezoną – vienas laukiamiausių pavasario renginių. Pikniką organizavusi JDM.lt komanda pastebi, kad „Cars, Coffee & BBQ“ – vienas nedaugelio renginių, kur vienoje erdvėje draugiškai telpa, pramogauja, kalbasi, dalijasi maistu tiek skirtingų markių, tiek skirtingų kultūrų gerbėjai.

„Tai vienas tų renginių, kur paspaudęs pažįstamo ranką apžiūri, ką per žiemą jis patobulino savo automobilyje, papasakoji, ką darei pats, o kartais šitaip narstydamas kažkieno projektą po varžtelį atrandi ir naujų pažįstamų. Panašią atmosferą gali jausti ir „Chill‘n‘Grill“ festivalyje“, – sako organizatoriai.

Tarp išblizgintų kelių ar keliolikos metų automobilių atsirado ir rūpestingai prižiūrėtų klasikinių, tokių kaip sovietinius laikus menantys „Lada“, dailiai išlaikyta „Volkswagen Karmann Ghia“ ar įspūdingo stoto ir itin retai sutinkamas 1955 m. laidos „Packard Clipper“ modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)