„Automanams skirtų paslaugų plėtra – vienas svarbiausių mūsų prioritetų, o taip pat viena populiariausių dovanų šiltuoju metų laiku. Plėsdami šį asortimentą ir įtraukdami naujus išskirtinius automobilius, siekiame sukurti kuo įvairesnę pasiūlą, kad sau ar draugui, kurį nori nudžiuginti tokia dovana, patinkantį automobilį rastų kiekvienas“, – sako „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Jis įsitikinęs, kad tokia dovana pradžiugins ne tik užkietėjusius automanus, bet ir naujiems potyriams neabejingus tautiečius.

Praėjusiais metais „Gera dovana“ lietuviams suteikė galimybę išbandyti legendinius Italijos gražuolius „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“. E. Vasiliausko teigimu, šie automobiliai sulaukė didžiulio susidomėjimo, todėl neabejojama, kad „Tesla Model S“, „Rolls Royce Ghost“ bei „Mercedes Benz SLS AMG“ taip pat pakartos šią sėkmės istoriją.

"Rolls-Royce Ghost"

Pasivažinėjimas elektra varomu sportiniu sedanu „Tesla Model S“ Vilniaus gatvėmis kainuos 79 Eur, prabangiuoju „Rolls Royce Ghost“ – 199 Eur, o kelionės sportiniu „Mercedes Benz SLS AMG“ kaina sieks 149 Eur. Pasivažinėjimo šiais automobiliais paslauga bus teikiama tik vasaros metu.

Šiuo metu „Geros dovanos“ elektroninėje parduotuvėje jau galima įsigyti pasivažinėjimą ne tik naujaisiais automobiliais, bet taip pat ir „Lamborghini Gallardo“ bei „Lotus Super 7“ .

2014 m. modelis „Tesla Model S“ yra sedanas, kurio elektros varikliai generuoja 367 AG galią. Automobilis gali pasiekti iki 249 km/val. greitį, o įsibėgėja iki 100 km/val. vos per 3,2 sek. „Tesla Model S“ yra laimėjęs kelis geriausio automobilio apdovanojimus, kurių vienas yra 2013 m. Pasaulio metų žaliasis automobilis.

„Tesla Model S“

2010 m. „Mercedes Benz SLS AMG“ yra 3 durų kupė. Po šio modelio variklio gaubtu riaumoja 6208 cm3 benzininis 571 AG (420 kW) variklis. Nuo 2010 m. „Formulės 1“ sezono „Mercedes-Benz SLS AMG“ naudojamas kaip saugos automobilis.

2011 m. „Rolls Royce Ghost“ yra galingiausias kada nors pagamintas „Rolls Royce“ automobilis. Itin galingą 6600 cm3 benzininį V-12 tiesioginio įpurškimo 571 AG variklį turintis automobilis iki 100 km/val. įsibėgėja per 4,9 sek. Gamintojas, kurdamas šį modelį, įkvėpimo sėmėsi iš modernios architektūros ir baldų, jachtų bei ketvirtojo dešimtmečio dvasios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)