Portugalas yra tokio charakterio sportininkas, kuriam, matyt, niekaip ne prie širdies diskretiškas sportinis limuzinas S8 ar saugi „Audi quattro“ visų ratų pavara. Todėl portalas „Autoevolution“ nusprendė patikrinti C. Ronaldo nuotraukas socialiniuose tinkluose.

Ten atrasti automobiliai gali futbolininkui užtraukti vieno iš didesnių klubo rėmėjų nemalonę.

Turbūt nieko nenustebins, kad geriausiu planetos futbolininku tituluojamas sportininkas puikuojasi prie išskirtinių automobilių. Anksčiau pasigyręs „Ferrari“ ir „Porsche“ modeliais bei nusipirkęs „Rolls-Royce Ghost“, dabar C. Ronaldo nuotraukose pademonstravo meilę naujutėlaičiam „Mercedes-Benz S65 AMG Coupe“ kupė automobiliui, kurį į priekį gena 6 litrų darbinio tūrio V12 motoras su dviem turbinom, išvystantis 630 AG galią ir elektronikos apribotą maksimalų 1000 Nm sukimo momentą.

👍👍👍⚡️

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jan 26, 2016 at 4:54am PST

Šis mersedesas kainuoja ketvirtį milijono eurų ir yra vienas brangiausių gamintojo kūrinių, tačiau „Real“ klubo puolėjas šią sumą uždirba mažiau nei per savaitę...

👍👍

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jan 12, 2016 at 9:09am PST

Neseniai 31-ąjį gimtadienį minėjęs futbolininkas savo garaže taip pat turi išskirtinį britų gamintojo „Land Rover“ kūrinį „Range Rover Sport SVR“. Šis automobilis ne tik išsiskiria savo unikaliomis kėbulo detalėmis, bet yra greičiausias ir galingiausias kada nors „Land Rover“ pagamintas visureigis.

Šiame „Range Rover“ sumontuotas 5 litrų darbinio tūrio V8 variklis išvysto 550 AG ir leidžia masyviam automobiliui iki 100 km/val. įsibėgėti vos per 4,3 sek.

Good morning ☀️👌⚽️✌️👍

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Dec 1, 2015 at 12:42am PST

Beje, precedentų, kai rėmėjas taiko sankcijas jau yra ne vienas. Šviežiausias jų – koncerno „Volkswagen“ remiamo Vokietijos „Wolfsburg“ klubo puolėjo Nicklaso Bendtnerio atvejis. Nesutramdomo elgesio danas neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo S klasės „Mercedes-Benz“ automobilio nuotrauka su prierašu „Pakeliui į kitą treniruotę“ ir iškart komandos buvo nubaustas neskelbiamo dydžio pinigine bauda.

Tačiau visų ironiškiausia yra tai, kad pasaulinės superžvaigždės statusas paprastai leidžia bet kurį automobilį gauti... nemokamai. Kiekvienas gamintojas garsiai džiaugsis vien tuo, kad, pavyzdžiui, C. Ronaldo vairuoja jo modelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)