Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, praėjusiais metais šis projektas susilaukė didelio populiarumo ir kelių užsiėmimų metu buvo apmokyta daugiau nei 100 žmonių, kurie vėliau į gatves išriedėjo jau geriau žinodami, kas jų laukia slidžiame kelyje ir turėdami patirties.

Pagaliau Lietuvoje prasidėjusi žiema leidžia pakviesti visus į pirmuosius šių metų „Žiemos vairavimo aikštelės“ užsiėmimus. Pirmasis šių metų susitikimas vyks sausio 9 dieną, šeštadienį, Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje.

Užsiėmimų metu bus priimtos dvi grupės po 20 žmonių. Kiekvienos grupės lauks trumpas seminaras apie saugų vairavimą žiemą, o iš karto po jo bus praktinė dalis – figūrinis važiavimas savo automobiliu.

Seminarus apie saugų vairavimą žiemą ves garsūs Lietuvoje automobilių sporto profesionalai – Audrius ir Ignas Gelžiniai. Taip pat Audrius ir Ignas padės teorines žinias pritaikyti ir praktikoje – figūrinių važiavimų metu jie sėdės šalia kiekvieno vairuotojo ir gyvai patars, kaip geriau elgtis vienoje ar kitoje situacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)