„Šia fotosesija norėjome ne tik įamžinti bene svarbiausią šio sezono krepšinio rezultatą Lietuvoje – septintą kartą iš eilės iškovotą kelialapį į Olimpines žaidynes. Taip pat norėjome padėkoti savo rėmėjams ─ automobilių gamintojai „Renault“ bei įgaliotojai „Renault“ partnerei Lietuvoje ir ilgalaikei Lietuvos krepšinio rėmėjai ─ bendrovei „Sostena“, tam tikra prasme „atvežusiems“ ir toliau „vežantiems“ Lietuvos rinktinę į Rio“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos rinkodaros vadovas Ernestas Alesin.

Žodį RIO sudarė 15 miesto visureigių „Renault Kadjar“ – oficialių Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės automobilių.

Žodis RIO užėmė daugiau nei 600 kv. metrų plotą. Šalia automobilių pozavo sidabro medalius šįmet Prancūzijoje iškovojęs Lietuvos rinktinės kapitonas, vidurio puolėjas Robertas Javtokas, puolėjas Paulius Jankūnas ir gynėjas Renaldas Seibutis.

Vadovaujama Jono Kazlausko lietuvių rinktinė nužingsniavo iki pat finalo, atvėrusio tiesiausią kelią į Olimpines žaidynes. Iškart kelialapį iš Europos be Lietuvos gavo ir ispanai, laimėję aukso medalius.

Tikėdama Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pergale ir linkėdama jai sėkmės, bendrovė „Sostena“ pranešime žiniasklaidai teigia aprūpinusi rinktinę bei Lietuvos krepšinio federaciją naujutėlaičiais aukšto lygio komplektacijos „Renault Kadjar“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)