Ne, „Qashqai“ nemėgino atsiplėšti nuo žemės, o lenktyniavo su kitu patobulintu „Nissan“ modeliu – net 950 AG turinčiu „GT-R“. Būtent iš jo salono ir buvo filmuojamas „Qashqai“ skrydis.

„Važiuojantis 320 km/val. greičiu ir aplenktas!“ – taip pavadintas vaizdo įrašas.

Nissan Qashqai

Ypatingasis „Qashqai“ po kapotu slepia būtent iš „GT-R“ modelio perimtą V6 variklį su dviem turbinomis, kurio darbinis tūris padidintas nuo 3,8 iki 4,1 litro. Be to, SVM specialistai panaudojo didesnius turbokompresorius, plieninę išmetimo sistemą be katalizatoriaus bei iš „Bugatti Veyron“ pasiskolintus lenktyninius kuro purkštukus. Po tokių „operacijų“ variklio galia pasiekė 1100 AG.

Salono meistrai tradicinę „Qashqai“ pakabą iškeitė į sportinę su papildomais stabilizatoriais ir „padabino“ automobilį 20 colių aliumininiais ratlankiais.

Dabar krosoveris iki 100 km/val. įsibėgėja per beprotiškai greitai pralekiančias 2,7 sekundės, o 200 km/val. greičiu gali lėkti praėjus vos 7,5 sek. po starto.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)