Konkurso organizatoriai praneša, kad šeštadienio pavakarę sužinosime dvi dailiosios lyties atstoves ir pirmąjį finalininkų vyrų penketuką, geriausiai pasirodžiusius pirmojo etapo batalijose uostamiestyje ir iškovojusius teisę varžytis konkurso finale, rugsėjo 27-ąją pirmą kartą rengiamame Radviliškyje.

Visų etapų dalyviai, geriausiai pasirodę teorinėje dalyje, praktinėje savo gebėjimą meistriškai vairuoti turės įrodyti su naujausiais „Toyota Avensis“ ir „Toyota Auris“ automobiliais, kurie į praktinės rungties aikšteles atriedės tiesiai iš „Neste Oil“ degalinių.

Rungtis dėl geriausiojo titulo su vienodais automobiliais, kurių bakuose ir vienodi degalai – ne naujiena. Tokiu būdu visiems konkurso dalyviams, analogiškai kaip ir sportininkams, dalyvaujantiems 1000 km lenktynėse, sudaromos visiškai vienodos sąlygos.

„Buvome laisvi rinktis bet kurią degalinę, tačiau simpatijos šįkart pakrypo į didžiausią Lietuvoje automatinių degalinių tinklą, kurį sudaro 63 „Neste Oil“ degalinės, turinčią UAB „Neste Lietuva“, - sako projekto koordinatorius Valdas Valiukevičius. – Į konkurso automobilių, kuriuos vairuos kovojantys dėl geriausiojo titulo, bakus bus pilami tik aukščiausius reikalavimus atitinkantys, padedantys mažinti degalų sąnaudas ir saugantys automobilį nuo įvairių gedimų „Neste Pro Diesel“ ir „Neste Futura“ degalai“.

Organizatoriai tikina, kad konkurso dalyviams tikrai neteks baimintis, jog automobilis pačiu nepalankiausiu momentu ims ožiuotis, o rezultatai gali būti prastesni dėl netinkamos degalų kokybės. O jei taip atsitiktų, kaltinti tektų nebent patį save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)