Jei Lietuvoje dažniausiai dega dujų sistemomis „patobulinti“ mažiausiai 15 metų senumo varguoliai, tai Dubajuje (Jungtiniai Arabų Emyratai) liepsnoja turtuolių superautomobiliai.

Šįkart labai nepasisekė šio „Lamborghini“ automobilio savininkui (ir automobilį apdraudusiai kompanijai), kurio naujausio modelio superautomobilis „Lamborghini Aventador SV Roadster“ supleškėjo dėl variklio skyriuje kilusio gaisro.

Šis atviras modelis tik rugpjūčio mėnesį debiutavo JAV Pebble Beach vykusiame koncepcinių ir išskirtinių automobilių konkurse. Tokių atvirų „Lamborghini Aventador SV Roadster“ modelių, kurių kaina be mokesčių prasideda nuo 367 000 eurų, iš viso bus pagaminta tik 500 vienetų. Automobilio gale sumontuotas 6,5 litro V12 740 AG variklis, įsibėgėjimas iki 100 km/val. užima 2,9 sekundes, o maksimalus greitis siekia 349 km/val.

Nors tikslesnės gaisro priežastys kol kas nėra žinomos, deja, bet iš išskirtinio automobilio liko tik nuodėgulių krūva. Pirmajame vaizdo įraše matomas liepsnojantis automobilis, antrame – kas iš jo liko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)