Muziejus populiarus ne tik tarp moksleivių, kuriems organizuojamos pažintinės ekskursijos, suteikiama proga pasivažinėti istorine karine technika, senoviniais autobusais, paragauti kareiviškos košės bei savarankiškai valdyti šviesoforą, tačiau ir tarp vyresnės kartos atstovų, kurie muziejuje atranda savo jaunystės techniką. Tuomet pasakojimas pakrypsta kita linkme, ir gidais tampa lankytojai.

Muziejui pirmą sykį dalyvaujant tarptautinėje programoje Muziejų naktis, „Retromobile“ muziejus buvo pažymėtas pirmajame lankytinų objektų penketuke, kaip ypač dominantis lankytojus.

Minint pirmąsias veiklos metines, asociacija „Retromobile“ gegužės 31 dieną muziejaus teritorijoje organizuoja istorinės technikos bei jos dalių „Retro Mugę“, kurios metu taip pat vyks ralis pedalais minamomis mašinėlėmis. Organizatoriai pristatys daugiau kaip 20 mašinėlių, kurias galės išmėginti vaikai nuo 4 iki 10 metų. Kaip tikrose lenktynėse, ant pakylos nugalėtojų lauks įspūdingos taurės bei diplomai. „Retro Mugės“ metu muziejus priiminės lankytojus, bus vedamos ekskursijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)