10:20 val. ryte autobusas vos už 60 centų visus norinčius prigriebs Kaune prie „Prismos“ prekybos centro, o po varžybų, 18:30 val., keleivius susirinks ir parveš atgal į miestą. Autobusas niekur nestos ir važiuos tiesiai į trasą.

Kačerginės Nemuno žiedas yra viena unikaliausių trasų šioje Europos dalyje. Žiedas labai greitas, o reljefas jame išskirtinis. Sunku rasti kitą trasą, kuriame būtų kas nors panašaus į „Makuškę“ – itin stačia įkalnę.

Šalia kitų reginių ir pramogų žiūrovai turės dar vieną smagų reginį – stebėti kaip 25 metrų ilgio monstras ropšis į 12 laipsnių statumo įkalnę.

„Ar ji daug statesnė nei Parodos kalnas? Tai bus bandymas. Tikrai tikiu, kad įvažiuosim, bet nesužinosim jei nepabandysim“, – sakė generalinis direktorius „Kauno autobusų“ generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.

„Fast Lap“ organizatoriai taip pat optimistiškai žiūri į Kauno autobuso galimybes, bet dėl viso pikto šalia budės „Nissan Navara“ gelbėjimo automobilis, kuris, jei reikės, užtemps autobusą į kalną.

Gegužės 16-ą dieną į Kačerginę tiek ilguoju autobusu, tiek savo transportu atvykę žmonės galės išvysti ne vieną kvapą gniaužiantį reginį. Motoakrobatas Aras Gibieža ne tik surengs savo pasirodymą, bet ir važiuos visą 3,35 km ilgio žiedą nusiėmęs priekinį motociklo ratą, o „Time Attack“ lenktynėse netrūks 500 ar 1000 AG turinčių automobilių, „Wolf Race“ startuos 60 dalyvių. Taip pat laukia ir tradicinis „Show off“, kuriame žiūrovų lauks išskirtiniai automobiliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)