Praėjusį penktadienį filmuotame vaizdo įraše matyti, kaip pirma juosta važiuojančio „Chevrolet Camaro“ automobilio vairuotojas norėjo lenkti antra juosta judantį pikapą, tačiau šis to padaryti neleido kiek padidinęs greitį ir susilyginęs su pirmoje juostoje važiavusiu sunkvežimiu.

Tuomet „Camaro“ vairuotojas maždaug dvi minutes atkakliai bandė parodyti, kad labai skuba ir vis tiek nori lenkti. Trūkus kantrybei jis suko į šalikelę ir bandė pagreitėti, tačiau šis manevras baigėsi kraupiai – „Camaro“ susimėtė, kliudė ne tik pikapą, bet ir sunkvežimį ir visos trys transporto priemonės nulėkė nuo kelio.

Vėliau pranešta, kad eismo įvykyje žmonės nebuvo rimčiau sužaloti, o avarijos kaltininku pripažintas „Camaro“ vairuotojas prie vairo sėdėjo apsvaigęs ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Visą situaciją galite žiūrėti žemiau esančiame vaizdo įraše (lenkimas – nuo 2:20 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (312)