Jamesas May ir Richardas Hammondas turėjo pasiūlymą toliau vesti laidą, kol J. Clarksonas yra pašalintas nuo pareigų, sakė vienas BBC vadovų.

Diskusijos kilo dėl paskutinių trijų laidų, kurios iš dalies buvo jau nufilmuotos. Vis dėlto „Mirror“ šaltinių teigimu, J. May ir R. Hammondas atsisakė pasiūlymo vesti laidą be ilgamečio partnerio.

„Jie nenori to daryti be Jeremy, todėl kalbos baigėsi. Jaučiama, kad arba jie bus kartu, arba nebus nė vieno“, – sakė neįvardijamas vadojaujančias pareigas BBC einantis asmuo.

Tikimasi, kad J. Clarksono likimas paaiškės šią savaitę, kai BBC užbaigs vidinį tyrimą. DELFI primena, kad žymusis „Top Gear“ laidos vedėjas buvo nušalintas nuo pareigų po to, kai po ginčo trenkė prodiuseriui Oisinui Tymonui.

Vietoje „Top Gear“ numatytu laiku praėjusį sekmadienį BBC rodė kelionių dokumentiką. Tai transliuotojui kainavo 4 mln. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)