„Šiame kelyje itin trūko „Statoil“ degalinės – mūsų tinklo klientams, vykstantiems į Vilnių nuo Kauno centro arba Karmėlavos oro uosto, 100 km atstumu nebuvo degalinės. Todėl buvo tik laiko klausimas, kada rasime patogią vietą ir joje įrengsime visapusio aptarnavimo degalinę“, – sakė „Statoil Fuel & Retail Lietuva” generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Pasak jo, 263-ajame A1 kelio kilometre atidaryta naujoji degalinė yra orientuota ne tik į važiuojančius nuo Kauno link Vilniaus, bet ir Elektrėnų gyventojus. Tuo tikslu į degalinę galima įsukti ne tik nuo greitkelio, bet ir iš Elektrėnų miesto pusės.

G. Bandzevičiaus teigimu „Statoil Elektrėnų“ degalinė bus viena didžiausių tinklo degalinių. Čia įrengta 20 sustojimo vietų lengviesiems automobiliams, 8 – krovininiam transportui ir autobusams.

Degalinėje pastatytos penkios kolonėlės, iš kurių viena specialiai pritaikyta sunkiasvoriam transportui ir viena – dujų kolonėlė. Trys pagrindinės kolonėlės su pylimo pompomis iš abiejų pusių turi mokėjimo terminalus, kuriuose galima atsiskaityti kortelėmis ir neužsukant į degalinės vidų. Tai dažniausiai aktualu skubantiems vairuotojams, sustojusiems tik užsipilti degalų.

„Statoil Fuel & Retail“ priklauso bendrovei „Alimentation Couche-Tard, Inc.“, kuriai priklauso daugiau nei 8,1 tūkst. degalinių tinklas Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)