- Šiais metais ralio „virtuvėje“ dirba viso labo du žmonės. Kaip susitvarkote?

- Tiesą sakant, krūvis dabar truputį mažesnis nei praėjusiais metais, kai „Kauno rudens“ ralis buvo ir vienas iš Lenkijos ralio čempionato etapų. Dalyvių skaičius buvo gerokai didesnis, o organizaciniame štabe sukomės trise. Dabar dirbam dviese. Sunku, bet mes žinom, kokias klaidas padarėm pernai ir kaip jas ištaisyti. Labai stengiamės ir panašu, kad kol kas viskas sekasi.

- Ar solidi „Kauno rudens“ ralio istorija nėra tapusi savotišku visrakčiu sprendžiant įvairias organizacines problemas?

- Tikrai taip. Nors „Kauno rudens“ ralis pastaraisiais metais keletą kartų keitė savo formatą, renginys turi tikrai neprastą vardą. Mūsų uždavinys – nenuvilti ralio bendruomenės.

- Kuo šių metų lenktynės skirsis nuo pernykščių?

- Visų pirma tuo, kad neturėsime tokio gausaus būrio svečių iš Lenkijos (pagal išankstinius susitarimus bendras etapas turėtų būti rengiamas 2015-aisiais). Mažesnis dalyvių skaičius suteiks raliui daugiau jaukumo. Visi kiti dalykai, pelnę „Kauno rudeniui“ sportininkų ir žiūrovų simpatijas – išliks. Šių lenktynių greičio ruožai yra tapęs Lietuvos ralio klasika. Neabejoju, kad vyresnės kartos ralio fanai į pačias įdomiausias vietas gali nuvažiuoti nė karto nedirstelėję į žemėlapį.

- Ko palinkėtumėte žiūrovams ir dalyviams?

- Maksimaliai daug gerų emocijų ir jokių „stogų“.