Viskas, ko reikia norint užimti šį garbingą postą – įrodyti, kad esi to vertas. Tą padaryti bus tikrai nesunku, jeigu tavo mintys kasdien sukasi automobilių pasaulyje. Parašyk mums įdomią automobilinę istoriją, kurią turėtų išgirsti ne tik tavo draugai, bet ir visa Lietuva. Tai gali būti pasirinkto automobilio apžvalga, reportažas iš ralio ar šonaslydžio varžybų, o galbūt tiesiog užfiksuota nekasdienė situacija gatvėje. Įdomiausias istorijas publikuosime DELFI Auto rubrikoje.

„TopGear Apdovanojimų 2015“ komisija darbą pradės spalio 3 d. Vilniuje. Vėliau rinkimų karavanas pajudės Talino link, kur finišas numatytas spalio 9 dieną. Vienas DELFI skaitytojas bus visavertis komisijos narys, kuris keliaus kartu su žiuri nuo Vilniaus iki Talino. Organizatoriai pasirūpins nakvynėmis ir maitinimu.

Savaitę bandyti naujausius automobilius ir nuspręsti, kuris iš jų geriausias – argi ne svajonių darbas? Jeigu galvoji taip pat, rašyk mums adresu automobiliai@delfi.lt (nepamiršk nurodyti savo vardo, pavardės bei kontaktinių duomenu, kad galėtume susisiekti). Istorijų lauksime iki rugsėjo 19 d. vakaro, o konkurso nugalėtojas paaiškės rugsėjo 22 d.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)