Eismo įvykis užfiksuotas praėjusį sekmadienį. Sloane gatvėje „Lamborghini“ susidūrė su „Mazda“, o paskui dar kliudė ir stovintį BMW. Visa tai buvo nufilmuota mobiliuoju telefonu.

Po avarijos būrys smalsuolių susirinko apžiūrėti sudaužytą superautomobilį. Policija uždarė eismą, o vėliau nuvežė vidury gatvės likusį stovėti „Lamborghini“.

„The Supercar Scene“ atstovas Paulas Wallace'as eismo įvykio vietoje atsidūrė iškart po avarijos.

„Šis automobilis buvo žinomas Londone, bet aš jo anksčiau nebuvau matęs. Iš „Youtube“ filmukų galima spręsti, kad jis mėgavosi aukštomis variklio apsukomis ir liepsnomis iš išmetimo vamzdžio. Tai buvo labai gražus „Aventador“, todėl abejoju, ar mes jį vėl pamatysime kelyje. (...) Dar neteko matyti tokios prastos būklės „Lamborghini“, todėl negalėjau patikėti, kai išgirdau apie šią avariją“, – sakė jis.

„Lamborghini Aventador“ yra komplektuojamas su V12, 6.5 l, 700 AG varikliu. Iki 100 km/val. šis superautomobilis gali įsibėgėti per 2,9 sek., maksimalus greitis siekia 350 km/val. Automobilio kaina Europoje prasideda nuo 255 tūkst. eurų (880,4 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)