Norą varžytis lenktynėse pareiškė maksimalus dalyvių skaičius – 60. Sąraše dominuoja keturiais ir galiniais ratais varomi automobiliai. Daugiausiai užsiregistravusių dalyvių vairuos „Subaru“ markės automobilius – jų bus keturiolika. „Mitsubishi” ir BMW vairuojančių dalyvių yra po aštuonis. Beveik pusė dalyvių automobilių bus apauti sportinėmis žieminėmis padangomis.

Lenktynių organizatoriai neapsiriboja vien veiksmu pagrindinėje trasoje. Ant ežero planuojama įrengti kartingų trasą, kurioje dūks sportiniai kartingai. Į klausimą, automobilis ar sportinis motociklas yra greitesnis ant ledo, atsakys pasaulio motociklų akrobatikos vicečempionas Aras Gibieža. Jis specialiomis padangomis su dygliais sieks parodyti geriausią „Ice Attack“ lenktynių rato laiką. Jiezno miestelio seniūnija pasiruošusi suteikti visus reikalingus patogumus lenktynių žiūrovams.

Lenktynių organizatoriai tiki, kad žiema dar nepasitraukė iš Lietuvos bei atidžiai stebi orų prognozes. Staiga pagerėjus oro sąlygoms, organizatoriai yra pasiruošę ir paankstinti lenktynių datą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją