Baltai rožinis „Scania R 560“ negali netraukti kitų eismo dalyvių dėmesio. Olandijoje nudažytas ir įrengtas vilkikas išties įspūdingas.

Išskirtinės transporto priemonės savininkė juokauja, kad jos venomis teka „dyzelis“. Ji nuo pat mažų dienų padėjo tėčiui, kurio veikla tiesiogiai susijusi su sunkvežimiais ir lengvaisiais automobiliais. Tėtis ir padėjo Maddle įsigyti vilkiką ir šiuo metu mergina dirba savo įkurtoje įmonėje. Ji nuolatos gabena asfaltą, tad žiemą darbo ji neturės. Švedė planuoja šaltuoju periodu padėti savo tėčiui jo versle.

Prieš keletą metų Maddle studijavo dizainą, tačiau persigalvojo ir įstojo į transporto priemonių mechaniką. Ji pati teigia, kad tai buvo geriausias sprendimas jos gyvenime.

Savo svajonių vilkiko dizainą ji susiprojektavo pati, o visus darbus, susijusius su jos svajonės įgyvendinimu, atliko „Sjaak Kente“ įmonė iš Olandijos. Darbai truko septynias savaites. Kol kabina buvo ruošiama naudojimui, jaunoji švedė pati nusidažė įsigytą naudotą puspriekabę. Ji teigia, kad turėti mėgstamą vilkiką yra labai svarbu. Jai vairavimas yra ne darbas, o gyvenimo būdas.