Tai bus trijų ratų automobilis, kuriame tilps du keleiviai. Po variklio dangčiu bus 7 AG variklis. Svoris sieks 550 kilogramų arba 30% mažiau, nei pirmasis Urbee modelis. Tuomet automobilis taip pat buvo atspausdintas, jo variklio galingumas siekė5 AG, su 3,8 litrais benzino jis galėjo nuvažiuoti 321 km. Deja, automobilis buvo per daug trapus, o korpusas – per daug gremėzdiškas.

Urbee 2 aerodinaminio pasipriešinimo koeficientas yra 0,149 (palyginimui, Toyota Prius ir Tesla Model S atveju šie rodikliai sudaro atitinkamai 0,25 ir 0,24). Automobilis turi hibridinį variklį: mieste naudojamas elektrinis 7,6 kWh motoras, kuris leidžia nuvažiuoti 64 km.

Važiuojant ilgesnius atstumus, naudojamas vidaus degimo variklis, tuomet galima pasiekti 110 km/val. greitį. Konkretus variklio modelis dar nepasirinktas, tačiau greičiausiai tai bus vieno cilindro dyzelinis motoras.

Urbee 2 konstrukcijoje bus 50 su 3D spausdintuvu sukurtų detalių. Joms sukurti bus praleista 2500 valandų. Kūrėjų teigimu, „viskas, ką jūs paprastai matote ir liečiate automobilyje, bus atspausdinta“.

Ko gi reikia, kad kelionė per JAV su 38 litrų degalų taptų realybe? Atsakymas - trijų milijonų JAV dolerių.