Kaip rašo newsru.com, autokatastrofoje žuvo du žmonės, dar trys sunkios būkles nuvežti į ligoninę.

Pagal išankstinę versiją, avarija įvyko dėl „Lada“ automobilio kaltės. Vairuotojas nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su visureigiu „Mercedes“, kurį vairavo 27-erių metų vienas iš Maskvos prokuratūros vadovų. Dėl patirto smūgio visureigis taip pat išlėkė į priešingą eismo juostą, kur susidūrė su dar penkiais automobiliais: „Opel Vectra“, „KIA Ceed“, „Honda“, „Chrysler“ ir „Mitsubishi“.

Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip „Mercedes“ staigiai suka į kairę, kelis kartus apsivertęs ir susiduręs su kitais automobiliais kerta priešingą eismo juostą, lekia per kelio atitvarą ir tik tada pagaliau sustoja.

Visureigio vairuotojas nuo smūgio jėgos atplėšiamas nuo sėdynės ir išmetamas į 20 m aukštį, jis kelis kartus apsiverčia ore ir krenta ant žemės už apsauginio kelio barjero. Visureigio vairuotojas ir 33-ijų metų „Chrisler“ vairuotoja žūsta.

Vienas iš automobilių, atsidūrusių visureigio kelyje, taip pat apsiverčia, nuo kitų automobilių atitrūksta dalys kaip ir nuo „Mercedes“. „YouTube“ pateikiami kelių vaizdo registratorių užfiksuoti įrašai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)