Šiemet „Verva Street Racing“ lenktynės atsinaujina: iš Varšuvos Teatro aikštės (įprastos lenktynių vietos nuo 2010 m.) jos persikelia į Nacionalinį Varšuvos stadioną, kuriame bus surengtas iki šiol didžiausias automobilių renginys. Minint ketvirtuosius lenktynių metus, automobilių gerbėjai kviečiami gyvai išvysti didžiausią pasaulyje teatralizuotą automobilių pasirodymą „Top Gear Live“, o jį vedant Jeremy Clarksonui, Jamesui May, Richardui Hammondui ir paslaptingajam vairuotojui Stigui, automobilių fanai gali tikėtis itin aštrių įspūdžių.

Renginio organizatorių tikslas – sukurti nepakartojamą pasirodymą visiems automobilių gerbėjams. Todėl bendradarbiaudami su „Top Gear Live“, „Verva Street Racing“ rengėjai planuoja nustebinti net visko mačiusius auto sporto gerbėjus ir suteiks galimybę žymiausiems Lenkijos lenktynininkams: Adamui Malyšui, Patrikui Ščerbinskiui, Kuba Pžygonskiui ir kitiems išbandyti savo jėgas “Verva” trasoje.

“Top Gear Live” pasirodymas yra sukurtas pagal to paties pavadinimo britų televizijos laidą, Lietuvoje žinomą kaip „Aukščiausia pavara“. Britiško humoro prieskoniais pagardinto pasirodymo metu automobilių ir jų vairuotojų laukia tikri išbandymai. Šou metu automobiliai ne tik lenktyniauja, bet ir turi įveikti įvairias kliūtis. Tam, kad įvyktų tokio masto pasirodymas kaskart prireikia 135 sunkvežimių, 3 laivų, 1 krovininio lėktuvo ir daugiau nei 150 rinkinių padangų. „Top Gear“ fenomenas jau subūrė 1,5 mln. fanų visame pasaulyje, kaskart surinkdamas sausakimšus stadionus.

„Verva Street Racing“ yra didžiausias automobilių renginys Vidurio Europoje, kurio metu varžosi greičiausi automobiliai ir labiausiai patyrę lenktynininkai. Pirmą kartą šios lenktynės buvo surengtos 2010 m. Per šį laiką jų trasoje savo jėgas jau išbandė ir tokie garsūs lenktynininkai kaip Mika Hakinenas ir Benas Collinsas. Kasmet šios lenktynės pritraukia dešimtis tūkstančių gerbėjų, o pernai jas stebėjo net 100 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)