Naujienų portalas DELFI ir eksploatacinius skysčius transporto priemonėms gaminanti Lietuvos bendrovė „Lesta“ skelbia nuotraukų konkursą „Mylimiausias automobilio aksesuaras“, kuriame kviečiame siųsti savo mylimiausių, naudingiausių, gražiausių ar visų kitų „-iausių“ atvaizdus. Atsiųstos nuotraukos bus talpinamos DELFI rubrikoje „Auto“, vėliau už geriausias nuotraukas bus galima balsuoti ir išrinkti konkurso nugalėtojus.

Publikuojame naujų konkurso dalyvių nuotraukas.

Juozas mums atsiuntė net tris nuotraukas, kuriose įamžinti jo automobiliniai aksesuarai.

O Eglė rašo apie aksesuarą, kuris priverčia šypsotis visus aplinkinius.

„Mano mažoji „Nissan Micra“ papuošta blakstienomis. Kiekvieną dieną žmonės šypsosi jas pamatę ir tai praskaidrina mano nuotaiką!“
Automobilis su blakstienomis

Benui taip pat patinka aplinkiniams dovanoti šypsenas.

„Tai gal ne aksesuaras, bet ant galinio buferio nudažyta šypsena, kuri pagal idėją turėtų pralinksmint iš paskos važiuojančius :D Kai švarus automobilis labai gerai matosi“. 
Šypsena ant buferio
„Čiulptukas – geriau nei lipdukas „Vaikas automobilyje“, – įsitikinusi Laura. Ji rašo: „Aksesuaras, kurį gavome lauktuvių iš Ispanijos taip prigijo, kad pensininkės ir vaikai mano automobilį lengvai atpažįsta :-) O yra ir tokių, kurie bandė kopijuot irgi pasikabinę. Dukrytei sakau, kad čiulptukas toks didelis nes jis karvės veršiukui“.
Čiulptukas

Stasys taip pat turi ką parodyti „Mylimiausio automobilio aksesuaro konkurse“.

„Šis pliušinis katinas vardu SEL‘as, toks vardas jam atiteko kai pirmą kartą dedant ant galinės automobilio palangės grojo SEL daina „Aš žiūriu į tave pasaulį“ :) Sugalvojau jį ten užsidėti, nes manau, kad šis pastelinių spalvų katinas kažkiek pagyviną seno automobilio interjerą ir per daug į akis nekrenta.“
Katinas SEL'as

Kęstutis siunčia aksesuaro nuotrauką, kuris jį lydi kelionėse po Europą.

BMW aksesuaras – meškiukas „Teddy“ iš „Hard Rock Cafe London“, kolekcinis numeris 3713. Jis kartu su manim aplankė 21 šalį Europoje.“
Meškiukas Teddy

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Fotografuokite savo automobilių aksesuarus ir siųskite juos el. pašto adresu: automobiliai@delfi.lt. Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, el. pašto adresą bei telefono numerį. Nuotraukų su jūsų mylimiausiais automobilio aksesuarais lauksime iki birželio 7 d. vakaro.

Kad automobilį puoštų ne tik aksesuarai, bet ir švara, geriausių nuotraukų autoriams dovanosime „Lesta mini“ rinkinį iš 5 automobilio priežiūros priemonių. Rinkinį sudaro prietaisų skydelio valiklis, skystas raktas, koncentruotas automobilio šampūnas, priemonė nuo stiklų rasojimo ir skysčio koncentratas langams plauti. Pirmos vietos laimėtojas gaus tris, antros vietos – du, o trečiosios vietos – vieną „Lesta mini“ rinkinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)