Padangų gamintojo „Michelin” kompanijoje dirbantis Arnas Stasevičius lenktyninę karjerą pradėjo „Honda CRX” automobiliu, jei į karjeros dosje neįtrauksime pasivažinėjimų ant užšalusio ežero tėvo „Žiguli” automobiliu. Bet prieš du metus į „Fast Lap” lenktynes jis atvyko ne sportišku CRX'u, o tarnybiniu „Volkswagen Golf” automobiliu. Pabandė ir labai patiko.

„Keistai skamba, bet sužavėjo automobilio komfortas važiuojant greitai. Prie visos geros lenktynių atmosferos geras komfortas automobilyje – puiku”, – pasakoja šeštadienio gegužės 18-osios startui besiruošiantis Arnas.

Per du metus nuo pirmojo starto šiose lenktynėse, Arno tarnybinis „Golf” tapo kiek sportiškesniu. Sumontuoti didesni stabžiai, sportiniai amortizatoriai, instaliuoti šiokie tokie burtai automobilio pakaboje. Šie burtai, beje, žiemoja Arno garaže – žiemos metu „Golf” tampa minkštesniu ir ramesniu automobiliu, o prieš „Fast Lap” lenktynes įgauna papildomų galių posūkiuose.

Tačiau „Golf” liko puikiai tinkamu tarnybinėms komandiruotėms ar šeimos išvykoms. Kad ir koks greitas jis lenktynių trasoje, tai vis dėlto nuo standartinio „Volkswagen Golf” 1.4 litro DSG automatine pavarų dėže mažai besiskiriantis bolidas.

Susipažinkite – lojalus „Fast Lap” lenktynių dalyvis, gaminti ir valgyti gerą maistą mėgstantis A.Stasevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)