„Tai vieni iš trijų svarbiausių dizaino apdovanojimų visame pasaulyje, todėl sulaukti „iF” teisėjų komandos pripažinimo yra itin didelė sėkmė. BMW pavyksta iškovoti pergales „iF“ apdovanojimuose jau ne pirmą kartą. Tai svarbus įrodymas, jog „BMW Group“ dizaino sprendimai ir pasiekimai yra išskirtiniai bei atitinka šiuolaikines tendencijas“, – teigia koncerno atstovai.

Šiais metais komisija nusprendė Vokietijos automobilių koncernui skirti iš viso trylika „iF“ apdovanojimų. Geriausio produkto dizaino apdovanojimai atiteks BMW 3 serijos „Touring“ ir BMW 3 serijos sedanui, taip pat motociklams „BMW HP4“ ir „Husqvarna Nuda 900 R“. Dar aštuoni „iF“ produktų dizaino apdovanojimai atiteks „BMW group“ dizaineriams JAV - „BMW Group DesignworksUSA“. „iF“ komunikacijos dizaino apdovanojimas bus skirtas MINI už instaliaciją „Colour one“, kurią sukūrė dizainerių komanda „Scholten & Baijings“.

„iF“ komisija kaip vieną moderniausių įvertino BMW kelionių ir komforto sistemą („Travel and Comfort System“), kuri suteikia išskirtines transportavimo bei laikymo galimybes, keliaujant automobiliu.

Iš viso „iF” dizaino apdovanojimų komisijai buvo pateikta 4 tūkst. 352 gamintojų bei dizainerių paraiškų iš 51 šalies. Teisėjų komisiją sudaro 49 pasaulyje pripažinti dizaino ekspertai, kurie lapkričio 20 – 22 d. Hanoveryje rinko šių metų nugalėtojus.

Prestižiniai „iF“ dizaino apdovanojimai skiriami kiekvienais metais nuo 1953 m. Nugalėtojai skelbiami trijose kategorijose: produktų, komunikacijos bei pakuotės dizaino. Konkurse dalyvauja įvairaus dydžio kompanijos iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)