22-ejų kanadietis buvo sustabdytas policijos dėl to, kad ant jo vairuojamo 2012-ųjų modelio „Lamborghini Aventador“ priekio pritvirtintas valstybinis numeris neatitiko standartų – jis buvo sumažintas siekiant jį pritaikyti prie automobilio formų.

„Kai policininkas sustabdė vairuotoją, paaiškėjo, kad automobilis nėra apdraustas, – pasakojo policijos atstovas Robertas McDonaldas. – Kai vairuotojui buvo pasakyta, kad teks susimokėti 568 dolerių baudą, jis pradėjo skųstis, kad bauda yra per didelė“.

Kadangi 430 tūkst. dolerių (1,1 mln. Lt) kainuojantis automobilis buvo neapdraustas, policininkai jį nutempė, o vairuotojas, norėdamas atgauti sportinį „Lamborghnini“, turės sumokėti baudą.

Lamborghini Aventador. Kanados policijos nuotr.
Skaičiuojama, kad „Lamborghini Aventador“ draudimas metams turėtų siekti 14-16 tūkst. dolerių (37,2 – 42,5 tūkst. Lt). R. McDonaldo teigimu, 500 dolerių (1330 Lt) bauda yra standartinė, kuri skiriama be draudimo sučiuptam vairuotojui. Jis paminėjo, kad „Lamborghini Aventador“ savininkas įsigijęs automobilį jį buvo apdraudęs, tačiau jo galiojimas incidento metu buvo pasibaigęs.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)