Ši apklausa neparodo tikrosios kelių būklės, nes tai buvo subjektyvi piliečių nuomonė. Turtingesnių šalių piliečiai kelia ir aukštesnius reikalavimus savo keliams, o kitose valstybėse žmones tenkina ir vidutiniai keliai. Galutiniai rezultatai atspindi žmonių pasitenkinimą/nepasitenkinimą esama kelių būklę šalyje.

Galbūt dėl to, vertinant regionais, labiausiai savo keliais buvo patenkinti azijiečiai. Prasčiausiai juos vertino buvusios Sovietų Sąjungos ir Afrikos gyventojai, kur kelių infrastruktūra yra labai prasta, arba jos iš vis nėra. Lietuva, Latvija ir Estija kaip Europos sąjungos šalys priskirtos prie Europos ir į buvusių sovietinių respublikų kategoriją nepatenka.

Iš buvusių sovietinių respublikų geriausiai savo kelius įvertino gruzinai, kurių 69 proc. teigė, kad yra patenkinti savo keliais. Baltarusijoje tokių buvo 52 proc., Rusijoje 30 proc., Ukrainoje 27 proc. Prasčiausiai savo kelius vertina Moldovos gyventojai. Čia kelių priežiūra yra labai skurdi, trūksta kelio ženklų ir apšvietimo, o tai tenkina tik 17 proc. vietinių gyventojų.

Žemą buvusių sovietinių respublikų kelių vertinimą galima paaiškinti: bloga kelio danga, prasta vairavimo kultūra, neaiškūs įstatymai ir taisyklės, dėl kurių įvyksta nemažai eismo įvykių. Pėstieji čia taip pat neturi labai daug teisių.

Afrikos regiono prasto vertinimo pagrindinė priežastis yra ta, kad čia faktiškai nėra kelių infrastruktūros ir naudojamos prastos transporto priemonės.

Lietuva šiame reitinge liko šimtuko pabaigoje. Teigiamai kelius įvertino 41 proc. apklaustųjų.