Važiavimas itin greita „Formule“ – išties nekasdienis įvykis. Todėl manome, kad ši galimybė turi būti suteikta tiems, kas apie sportinius automobilius gali tik pasvajoti.

Kiekvienas, norintis sau ir draugui laimėti nepamirštamą, adrenalino kupiną pasivažinėjimą „Formulės 3“ automobiliu, galėjo bandyti įrodyti, kad važinėja blogiausia mašina pasaulyje.

Dėkojame visiems dalyviams už jų išradingas nuotraukas. Antradienį paaiškės konkurso organizatorių iš visų dalyvių atrinktas geriausių fotografijų dešimtukas, iš kurio populiariausią balsuodami išrinks DELFI skaitytojai.

Konkurso nugalėtojui atiteks prizas – dovanų kuponas dviems asmenims Kačerginės trasoje pasivažinėti su „Formulės 3” bolidu! Prizo steigėjas – LaisvalaikioDovanos.lt. 

Iki 100 km/val. skrieja per 4,5 sek.

Prieš 17 metų pagamintos „Formulės“ tikslus pavadinimas – „Formula Renault-Tattus“. Šis modelis atitiko F3 reikalavimus ir buvo gaminamas specialiai „Formula Renault“ serijos lenktynėms. Vakarų Europoje juo lenktyniavo ir į Lietuvą pargabeno Darius Jonušis. Kitais metais Darius, važiuodamas šiuo bolidu, iškovojo Lietuvos čempiono vardą. Vėliau jo užsakymu „Formulė“ buvo modifikuota ir atsirado vieta keleiviui.

Dvivietė formulė „Renault-Tattus“ su keleiviu Kačerginės Nemuno žiedo įprastą trasos konfigūraciją gali įveikti per 1 min. 15 sek., išvystydama 210 km/val. greitį.

„Formula Renault-Tattus“ ilgis siekia 420 cm, ji sveria 540 kg. Automobilyje sumontuotas 2.0 l, 4 cilindrų variklis, pasiekiantis 175 AG (esant 7200 aps./min.) ir maksimalų 263 Nm sukimo momentą (esant 5200 aps./min.). Iki 100 km/val. ši „Formulė 3“ įsibėgėja per 4,5 sek.

Su konkurso laimėtoju susisieksime asmeniškai. Prizą suteikia ir pravažiavimą Kačerginėje koordinuoja LaisvalaikioDovanos.lt.

Žiūrėkite visų dalyvių nuotraukas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)