Ne mažiau įspūdinga yra tai, jog Floridoje gyvenantis žuvų ūkio savininkas, pagal išsilavinimą – jūrų biologas B. Vorneris rekordinį greitį pasiekė vos pusantros mylios (2400 metrų) ilgio tiesiojoje (joje reikėjo „sutilpti“ ir motociklą stabdant).

Rekordų savaisiais motociklais B. Vorneris vaikosi kelerius pastaruosius metus. Pernai amerikiečiui tuo pačiu motociklu pavyko pasiekti rekordinį 448 km/val. greitį. Tačiau motociklo tobulinimui prireikė vienerių metų ir nutrūktgalvis konstruktorius buvusį rekordą pagerino daugiau kaip 50 km/val., sugebėjęs motociklu viršyti 500 km/val. greičio ribą.

Nors specialios konstrukcijos dviratėmis kėbulinėmis transporto priemonėmis (angl. – „streamlined motorcycles“) yra pasiekta dar įspūdingesnių greičių (Rokis Robinzonas (Rocky Robinson) tokį dviratį bolidą sugebėjo įgreitinti iki 604,6 km/val.), vis tik pastarieji technikos monstrai į motociklus ne visai panašūs, ko negalima pasakyti apie B. Vornerio „Suzuki Hayabusa“. Kaip ten bebūtų, pranešama, jog B. Vornerio motociklas yra greičiausias „atviro kėbulo“ motociklas.

Paradoksaliai, tačiau pamokančiai skamba rekordo autoriaus pastebėjimas – sunkiausia siekiant rekordo buvo ne įsibėgėti, o sustabdyti beprotiškai skriejantį motociklą. Papildomų šiurpuliukų monstro vairuotojui kėlė ir trasos nelygumai – rekordiniu greičiu skriejęs motociklas riedėjo ne visai stabiliai ir dažnai nežymiai šokčiojo, o tai B. Vorneris įvertino kaip „buvo truputėlį baisu“.

Ankstesnis rekordinis B. Vornerio važiavimas