DELFI skaitytojai ekožygio metu turėjo galimybę spėti per kiek laiko keliautojams pavyks įveikti maršrutą aplink Baltijos jūrą ir kiek degalų bus sunaudota.

Konkursas sulaukė 847 dalyvių atsakymų. Rezultatai parodė, kad atspėti maršruto įveikimo laiką buvo pakankamai sunki užduotis – į šį klausimą pavyko teisingai atsakyti tik 3 dalyviams, tačiau jų spėjimai dėl kelionėje sunaudoto degalų kiekio nebuvo tokie tikslūs. O į antrą klausimą teisingai atsakė ir tiksliai sunaudotų degalų kiekį įvardijo du skaitytojai.

Tiksliausiai į abu šiuos klausimus atsakė Tomas Jautakas ir Tadas Bukauskas. Jie laimėjo „Inchcape Motors“ įsteigtą prizą – savaitgalį su „Hyundai ix20“ ir pilnu kuro baku!

Mindaugo Kumzos, Romo Pašakinsko, Vitalijaus Buivydo ir Jurgitos Niauronienės atsakymai taip pat buvo arti tikslo ir jiems atiteks paguodos prizai – „Sonax“ automobilių priežiūros reikmenys.

Su prizų laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją