„Krasta auto” vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, pirmą kartą organizuojamų rungtynių metu kartu su kitais automobliais nusipelnę Lietuvos autosporto atstovai išbandys ir naujausią kovo pabaigoje oficialiai pristatytą BMW 5 serijos sedaną.

„Organizuodami „BMW Lietuvos čempionų taurės” rungtynes tikimės ne tik neįprastu būdu pristatyti naujausią BMW 5 serijos modelį, bet taip pat ir atiduoti duoklę Lietuvos autosporto čempionams”, – sakė ji.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad Kačerginėje specialiai įrengtoje trasoje keturis prestižinių didelių automobilių segmento atstovus išbandys 10 Lietuvos autosporto čempionų – Stasys Brundza, Saulius Girdauskas, Ramūnas Čapkauskas, Kazimieras Vasiliauskas, Jurgis Šiaudkulis, Jonas Dereškevičius, Vytautas Tarailė, Eugenijus Tumalevičius, Audrius Gelžinis ir Audrius Gimžauskas.

Spaudos konferencijoje „Krasta Auto“ atstovai patvirtino, kad varžybų dalyviai trasoje išbandys ne tik BMW 5 serijos sedaną, bet ir kitų prabangių automobilių gamintojų modelius „Audi A6“, „Lexus GS“ ir „Mercedes-Benz“ E klasę.

Už rungtynių trasą atsakingos įmonės „Promosportas” vadovo Dariaus Jonušio teigimu, „BMW Lietuvos čempionų taurė” varžyboms įrengta speciali trasa padės atskleisti pagrindines šio segmento automobilių savybes, bei įvertinti jų skirtumus.

Tiksliausiai ir greičiausiai „BMW Lietuvos čempionų taurės” trasą įveikę Lietuvos autosporto čempionai bus pagerbti ir apdovanoti pirmos, antros ir trečios vietos rungtynių taurėmis.

Tikimasi, kad „BMW Lietuvos čempionų taurės” rungtynės taps tradicinėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją