„JDS“ kompanija dalyvauja „tiekimo dėžučių“ projekto vystyme, vykdo konstrukcijos darbus ir pardavimus. Japonijoje „JDS“ užima 40 proc. rinkos.

Elektromobilių įkrovimo vietų instaliacija ir valdymas daugumoje stovėjimo aikštelių – elektromobilių populiarinimo Japonijoje projekto dalis. „i-CHARGER“ sistema gali naudotis ir jau egzistuojančiomis „tiekimo dėžutėmis“. „Tiekimo dėžutė“ prašo identifikacijos, o „i-CHARGER“ sistema valdo duomenis, kas, kada ir kiek elektros energijos suvartojo, todėl energijos tiekimo įmonės labai lengvai paskirstys išlaidas namų gyventojams.

„i-CHARGER“ sistema yra skirta tiems namų gyventojams, kurie turi elektromobilius, tačiau kai tik bus baigtas naujosios sistemos testavimas ir diegimas, vienoje „tiekimo dėžutėje“ elektromobilius įkrauti galės daug daugiau gyventojų.

Taip pat numatoma plėtoti atskirus įrenginius, kurie nebūtų priklausomi nuo „tiekimo dėžučių“ sistemos.

„Tiekimo dėžutės“ sistema – tai saugyklos sistema, kuri leidžia naudotis paslaugomis, kai vartotojų nėra namuose. „Tiekimo dėžutė“ informuoja vartotojus, kai siuntinys atvyko, o jį atsiimant reikia suvesti PIN kodą arba naudotis identifikacine kortele. Šios sistemos buvo pristatytos prieš 15 metų, ir dabar dauguma gyvenamųjų namų jas turi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją