Dienraštyje „Lietuvos rytas“ rašoma, kad prabangiu kupė „Bentley Continental GT“ vakar rytą į darbą važiavusį vilnietį sustabdė policininkai, kurie paaiškino, kad automobilio priekiniai šoniniai langai jiems atrodo pernelyg tamsūs.

Specialiu prietaisu „Pocket Detective 2.1“ išmatavę šoninių mašinos stiklų šviesos laidumą pareigūnai nustatė, kad jis siekia 65,2 proc., o šis skaičius neturėtų būti mažesnis nei 70.

L.Pinkevičius aiškino mašinos stiklų netamsinęs, prieš ketverius metus įsigijo naują kupė „Bentley Continental GT“ su gamykliniais stiklais.

„Kitu policininkų taikiniu turėtų tapti Vilniaus meras Vilius Navickas, važinėjantis tokiu pat „Bentley“ kaip ir aš“, – ironiškai kalbėjo L.Pinkevičius, kuriam buvo surašytas Administracinių teisės pažeidimų protokolas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją