Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ vilnietis pasidalijo apmaudžiu vaizdo įrašu, kaip sekmadienį iš kiemo norėjęs išvažiuoti vairuotojas netrukus buvo priverstas sustoti.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Toyota Prius“ su „Bolt“ įmonės logotipu staigiai išvažiuoja iš stovėjimo vietos ir patraukia išvažiavimo iš kiemo link. Kaip tik panašiu metu iš toliau esančio kiemo išvažiuoja ir kito automobilio vairuotojas. Pastarajam priartėjus prie „Toyota“ automobilio šis sustoja, staigiai įjungia atbulinę pavarą ir pradeda važiuoti atgal. Už jo esantis vairuotojas apie save kaip mat įspėjo garso signalu, tačiau to neužteko – „Prius“ važiuodamas atbulomis tiesiog rėžėsi į už jo stovėjusio automobilio priekinę dalį.

Internautai tokius „Toyota“ vairuotojo veiksmus, kaip mat pasmerkė. Jie negalėjo kritikos, dėl tokio vairuotojo neapdairumo.

„Šiaip jis vien išvažiuodamas pažiūrėti į veidrodėlį turėjo ir tikrai turėjo matyti kad atvažiuoja mašina, bet čia katastrofa vairuotojas, jeigu išvažiuodamas nežiūri į veidrodėlius ir atbuliniu važiuodamas nežiūri atgal“, – rašė vienas internautas.

Vaizdo įrašu pasidalinęs vilnietis svarstė, kas galėtų nutikti, tokiam vairuotojui važiuojant atbulomis, jei kelyje būtų pasimaišę žmonės, kai net automobilio vairuotojas pastebėti nesugebėjo.

Dalis internautų dalijosi istorijomis, jog ir jiems teko matyti, ar netgi susidurti, kai „Toyota Prius“ vairuotojai, kurie neretai teikia pavėžėjimo paslaugas, sukelia avarines situacijas.

„Yra buvę ir man taip Įvažiavo „Priusas“ atgal važiuodamas. Nors ir signalą spaudžiau, bet gal jie negirdi ar kame esmė“, – rašė vairuotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)