Jo nufilmuotame vaizdo įraše matyti, kaip "Delfi" skaitytojo vairuojamas automobilis sustoja važiuodamas antroje eismo juostoje prie pėsčiųjų perėjos. Pirmoje - BMW, taip pat sustojęs praleisti dviračiais vedinų pėsčiųjų.

Tuoj po šito, BMW vairuotojas nuspaudžia akceleratorių ir nulekia tolyn. Tačiau jo laukia netikėtumas: apsisukime jam kone prieš nosį išlenda taksi automobilis. Pastarajam reikia pasukti į dešinėje esantį įvažiavimą į kiemą.

BMW vairuotojui prisireikia staigiai stabdyti. Tuo nepatenkintas, šis metasi į kairę eismo juostą, spusteli akceleratorių ir čia pat sukti vairą kairiau - grįžta į tą eismo juostą, kuria važiavo, mat antroj eismo juostoje yra kitas automobilis.

Visgi akceleratorių pasiruošiam spausti BMW vairuotojui teko staigiai stabdyti, mat paaiškėjo, jog priešais buvusia pėsčiųjų perėja ėjo žmonės. Kairiau buvęs automobilis buvo sustojęs tam, kad praleistų pėsčiuosius.

Išvydęs artėjantį BMW, pėstysis, laimei, nežengė toliau ir sustojo. Sustoti spėjo ir BMW vairuotojas. Tačiau, anot vaizdo įrašo autoriaus, iki nelaimės truko išties nedaug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)