Eismo tvarka ant sostinės Valakampių tilto – pakoreguota. Dabar pirmoji eismo juosta čia skirta viešajam transportui, antra – likusiems eismo dalyviams.

Tą žinodami vairuotojai iš anksto rikiuojasi į antrąją eismo juostą, pirmąją palikdami laisvą. Ir panašu, tokia proga nusprendė pasinaudoti „Audi A3“ vairuotojas bei pamėginti apvažiuoti visus kitus eismo dalyvius.

Ir ne tik apvažiuoti. Vyras nepaisė senokai įsižiebusio raudono šviesoforo signalą.

Greta stovėjęs automobilis vaizdo registratoriumi įamžino, kad tuomet, kai šviesoforas įsižiebė raudonai, pėstiesiems įsižiebė žalias signalas. Ir jie ramiai žengė į važiuojamąją gatvės dalį.

Tuo tarpu pirmąja eismo juosta dideliu greičiu atlėkęs „Audi A3“ vairuotojas nė nemanė sustoti ar sulėtinti: jis drąsiai įvažiavo į perėją degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Tokio manevro nė nesitikėję du žmonės, vedini šunimis, vos spėjo atšokti automobiliui iš po ratų.

Nors vaizdo įraše automobilio valstybinių numerių nebuvo matyti, situacija susidomėjo policijos pareigūnai, paskelbę vairuotojo ir liudininkų paiešką.

Neilgai trukus policija informavo, kad vairuotojas surastas. Prie „Audi“ vairo sėdėjo 18-metis vairuotojas, kuriam už pavojingą elgesį surašytas protokolas.

Numatyta, kad už tokį vairavimą jam gresia 170-230 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimas 3-6 mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)