JAV, Oregono valstijoje esančio Korvaliso gyventojas Dylanas Milota nusprendė pasivažinėti savo elektromobiliu „Tesla Model 3“. Tiesa, tokį sprendimą jis priėmė apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų ir jo pasivažinėjimas virto tikru skrydžiu – vyras savo gimtojo miesto gatvėmis važinėjosi 160 km/val. greičiu.

Pasivažinėjimas baigėsi avarija. Vyras su elektromobiliu rėžėsi į porą medžių, išvertė komunalinių magistralių stulpą ir sudaužė telefono ryšių skirstomąją dėžę. Tai, kad smūgis buvo itin stiprus, o greitis didelis, rodo automobilio nuolaužos, išsimėčiusios kone 100 metrų spinduliu aplink avarijos vietą.

Nepaisant to, vairuotojas paspruko iš eismo įvykio vietos. Policijos pareigūnams radus jį už trijų kvartalų, paaiškėjo, kad jis atsipirko viso labo pėdos lūžiu ir keliais nubrozdinimais. Policija pranešė, kad vairuotojas buvo vartojęs marichuanos.

Koks stiprus buvo smūgis, liudija „Tesla“ nuolaužos, nuskriejusios iki aplink buvusių namų. Pavyzdžiui, sudaužytos baterijos celės išdaužė vieno namo langą ir nusileido tiesiai jo savininkui ant kelių. Kitoje vietoje baterijos celė taip pat išdaužė langą ir nusileido ant lovos, kuri užsidegė.

Ir tai ne vienintelė žala, kurią sukėlė automobilio avarija. Vienas ratas visiškai atitrūko nuo „Tesla“ ir trenkėsi į komunalinį stulpą ir nulaužė vandens tiekimo vamzdžius. Į daugiabutį atvesti vamzdžiai trūko ir greičiausiai dėl to kai kurie pirmojo aukšto gyventojų butai buvo užlieti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)