Facebook bendruomenės grupėje „Viskas apie automobilius“ vartotojai pasidalino žinute, jog vairuotojai saugotųsi agresyviai nusiteikusio vairuotojo su BMW markės automobiliu.

„Saugokitės šio vairuotojo. Įvažinėdamas į autostradą, apsilenkė mašinas per kelkraštį, užkišo kitiems vairuotojams, mums prilipo prie užpakalio, signalino šviesomis, rodė įvairius gestus. Pati mašina be priekinių numerių, bamperio. Matosi, jog automobilis techniškai netvarkingas, o pats vairuotojas galimai kažko privartojęs“, – teigia eismo dalyviai, viešai išplatinę vaizdo įrašą ir kitiems eismo dalyviams nusiuntę perspėjimą.


Internautai teigia, kad minėto automobilio ekipažas, ties 9-ojo forto nusukimu į Kauną, rėžėsi į kitą „Volvo“ markės automobilio galą.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities policijos budėtojas, šeštadienį 16:13 val. neblaivus BMW vairuotojas, kuriam įvykio vietoje nustatytas 2,12 promilės girtumas, susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu „Volvo“ automobiliu. Informuojama, jog vienas iš „Volvo“ ekipažo narių išvežtas į ligoninę.

Policija kol kas nedetalizuoja, ar jiems buvo pranešta apie šį chuliganiškai vairuojantį BMW vairuotoją ir kodėl jis nebuvo sustabdytas dar iki įvykstant eismo įvykiui. Kauniečiai teigia, kad šis BMW ekipažas Kauno apylinkėse siautėjo ir baugino vairuotojus visą šeštadienį, tačiau juos sustabdė tik smūgis į kitų eismo dalyvių automobilį, važiavusį ta pačia kryptimi.