Kaip matyti vienoje „Facebook“ grupėje įkeltame vaizdo įraše, veiksmas rutuliojasi viršutiniame Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelės aukšte.

Vienas plieninio žirgelio raitelis čia stebi manevrus draugo, kuris mėgina pastatyti dviratę transporto priemonę piestu. Per smarkiai akceleratorių suktelėjęs vaikinas nukrenta nuo motociklo ir nusiridena asfaltu.


Tiesa, smarkiai vairuotojas, rodosi, nesusižeidžia, kadangi tuoj pat pašoka ant kojų ir puola kelti motociklo. Tuo metu operatorius išspjauna rieboką keiksmažodį ir pasidžiaugia viską nufilmavęs, o ekrane sužimba pašiepiantis užrašas „@medisuzvairo“.

Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare nurodė, kad prekybos centro administracija netoleruoja jokių viešosios tvarkos ir Kelių eismo taisyklių pažeidimų prekybos centro teritorijoje.

„Tarp jų – ir bandymai užsiimti ekstremaliu motociklų sportu aikštelėje. Nedrausmingai besielgiančius asmenis visuomet sudrausmina apsaugos darbuotojai, esant reikalui yra kviečiami policijos pareigūnai“, – įspėjo B. Levenauskienė.

Padėkojusi už vaizdo įrašą, ji patikino, kad dar kartą bus peržiūrėta kita filmuota medžiaga ir informacija apie šį incidentą perduota policijai.