„Ramiai važiavome, turėjome pamoką, tačiau „Audi“ vairuotoją pastebėjau, kadangi jis elgėsi įtartinai: tai važiuodavo pernelyg arti, tai, kai prireikdavo stabdyti, kone atsitrenkdavo į mus“, – „Delfi“ pasakojo moteris.

Pasak jos, vyras su „Audi“ kurį laiką sekė paskui mokomąjį automobilį, kol šis važiavo Vilniaus Gedimino Baravyko gatve. Šios pabaigoje instruktorės mokoma mergina pravažiavo perėją ir sustojo laukdama tinkamos akimirkos, kol galės įsilieti į eismą. „Audi“ teko sustoti praleisti pėsčiųjų.

Mokomojo automobilio registratorius įamžino, kaip „Audi“ praleidžiami pėstieji, du vaikinai, kažką pasako eidami pro šalį. Panašu, kad šito vairuotojui užteko, kad šis, praleidęs pėsčiuosius ir kirtęs perėją, įsukęs į Konstitucijos prospektą, tuoj pat sustotų greta buvusioje viešojo transporto stotelėje.

Vairuotojas suskubo išlipti ir puolė kumščiais auklėti vieną iš vaikinų ir stotelėje įsiplieskusios ganėtinai rimtos muštynės netruko persikelti į gatvės važiuojamą dalį.

Pastebėję, kad vyksta kažkas neįprasto, sustojo ir kairiausioje juostoje buvę vairuotojai, puolę skirti besimušančių.

„Net kelis kartus peržiūrėjau vaizdo įrašą, nebuvo jokių nepadorių gestų, nieko. Galbūt frazė. Tačiau džiaugėmės, kad tobulėja visuomenė, gyvename lyg Vakarų šalys, o štai tokie dalykai tikrai primena laukinius 90-uosius“, – stebėjosi vaizdo įrašu pasidalinusi specialistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (465)