Atrodo, Jurbarko gatve link Vilijampolės tilto artėjantys jaunuoliai suprato besiveliantys į bėdą. „Rizikuojam, pacanai“, – Pietų Lietuvos gyventojams būdingu akcentu sako vienas ekipažo narių, o kitas, berods, linksmai nuramina: „tu tik nebijok“.

Netrukus kelionę filmuojantis asmuo vairuotoją, kuris, galimas daiktas, ne kaunietis, įspėja apie artėjančią žiedinę sankryžą ir pataria sumažinti greitį – tai padaro net porą kartų, tačiau jo draugas pailgo pedalo reikšmingai neatleidžia.

Kelios akimirkos ir ties įvažiavimu į žiedą už tilto transporto priemonė skambant keiksmų tiradoms nulekia tiesiai. Smūgio, panašu, būta nemažo – kamera smarkiai supurtoma, girdisi dūžtančio automobilio bildesys ir vaizdo įrašas chaotiškai baigiasi.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad avarija Kauno pilies žiedinėje sankryžoje užfiksuota šeštadienį, apie 3 val. Žarstydamas detales ir giliai vagodamas sankryžos veją, „Peugeot“ kliudė kelio ženklą ir rūdinto plieno raitelio skulptūrą.

Skaitytojai tvirtino, kad avariją sukėlė teisės vairuoti neturintis neblaivus vyrukas. Negana to, asmuo pabėgo iš įvykio vietos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams nurodė, kad pareigūnai neilgai trukus nustatė, kas vairavo automobilį – paimtas kraujo mėginys galimam alkoholio kiekiui nustatyti.