„Teko „palydėti“ kažkuria forma įkaušusį pilietį per visą miestą ir telefonu panaviguoti Lietuvos policijai, kol įsitikinome, kad nesusipratėlis aplinkiniams nebekels pavojų“, – pasakojo lenktynininkas.

Anot sportininko, iš paskos, kalbantis su policijos pareigūnais, apsvaigusiam vairuotojui teko važiuoti kone 15 kilometrų ir ne kartą teko susiimti už galvos, mat rimtų situacijų buvo beveik tuzinas. B. Vanagas pasakojo, kad vinguriuodamas mieste „Saab“ vairuotojas pasiekdavo ir gerokai didesnį nei 100 km/val. greitį.

„Gerai, kad niekas nenukentėjo. Spaudžiu dešinę emigrantui (spėju, nes vairavo automobilį su Didžiosios Britanijos registracija), kad sankryžoje bandė atimti raktelius iš vairuotojo. Mūsų taktika buvo „suvesti“ nenaudėlį su specialiai apmokytais pareigūnais. Pavyko“, – dalinosi lenktynininkas.

Policijos pareigūnų stabdomas vairuotojas dar mėgino bėgti, tačiau, pastebėjo B. Vanagas, lenktynės baigėsi po dviejų posūkių. Vėliau sportininkas gavo žinutę iš bičiulio, kad „Saab“ vežamas automobilvežiu, tai reiškia, kad vairuotojas išties buvo neblaivus ir vairuoti pats nebegalėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)