Socialiniuose tinkluose išplatintame vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Dodge Charger Hellcat“ vairuotojas nelegaliose lenktynėse stojo prieš minėtąjį „Ford Mustang Shelby GT500“, tačiau vos prasidėjusios lenktynės netikėtai baigėsi greičiau nei buvo planuota.

Vaizdo įraše galima matyti, kad vos po starto, lenktynių pradžioje, „Charger“ pradėjo „vizginti“ savo galinę dalį, kol vairuotojas apskritai prarado automobilio kontrolę.

Tikriausiai „Hellcat“ savininkas dar tikėjosi, kad pavyks automobilį suvaldyti, todėl tik pasiekęs kelio kraštą vairuotojas nuspaudė stabdžius. Visgi, jau buvo per vėlu.

Automobilis dideliu greičiu įvažiavo į griovį ir „nuskynė“ kelis kelio ženklus. Vairuotojui pasisekė, kad automobilis neapvirto, o „ardamas“ žemę lėtėjo, kol galiausiai sustojo vėl išvažiavęs ant kelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)